Üye Girişi

Bir hesabınız mı var Giriş Yap

Bir hesabınız mı var Giriş Yap

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işlenmektedir. “Kayıt Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Alaçatı Ot Festivali

1 Gece Otel Konaklamalı

Hemen Rezervasyon Yapın

Ödeme tutarını görmek için konaklama bilgilerinizi girip “HESAPLA” butonuna tıklayınız..

Tarih
Çocuk
Yetişkin
1.Çocuk
2.Çocuk
a
Alaçatı Ot Festivali Hakkında Genel Bilgiler

Eskişehir Cengiz Topel Cd. Karnaval Tour Ofis önünden saat 00.30’da buluşuyor Hasan Polatkan Migros önünden 00.45’te buluşuyor ve İzmir Güzelbahçe’ye doğru hareket ediyoruz.
 
1.GÜN

Sabah saatlerinde alacağımız kahvaltı molasının ardından Çeşme’ye ulaşıyoruz. Alaçatı Sanat ve Kültür Derneği koordinasyonunda, Çeşme Belediyesi’nce düzenlenen Alaçatı Ot Festivali biraz da bir efsane ile ilgiliymiş. Efsaneye göre, Alaçatı’da 1001 çeşit ot yetişirmiş, ancak bu otları kimse tek başına toplayamazmış. Bu efsanenin sırrını çözmek amacıyla festival düzenlenmiş. Alaçatı doğasının zenginliği, otlarının çeşitliliğini tanıtmak ve bu otlarla pişirilen geleneksel yemeklerin kaybolmaması için düzenlenen festivalde, Alaçatı’ya özgü otlar toplanarak, birbirinden leziz yemekler yapılıyor.  Coşkun kalabalığın içerisinde yerlerimizi alıp, üreticilerin otlu standlarını ziyaret edeceğiz ve korteji izleyeceğiz. Tanınmış gurmelerin yemeklerinden ve festivale katılan yarışmacıların yaptığı; Festival Komitesi tarafından sağlanan stantlarda ücret karşılığında servise sunulacak yemeklerin tadımını yapma imkânımız olacak. Akşam saatlerinde Kuşadası mevkiinde bulunan otelimize hareket ediyoruz. Otelimizde alacağımız akşam yemeğinin ardından istirahate çekiliyor ve günü tamamlıyoruz.
 
2.GÜN
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında ilk durağımız olan Şirince Köyü'ne hareket ediyoruz. İzmir’de gezilecek yerler denildiğinde ilk akla gelen yerlerden. Özgün tarihi mimarisini koruyan köy, Türkiye‘nin dört bir yanından binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Şirince Köyü'nde alışveriş ve köyü gezmek için serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman bitiminde Bülbüldağı'nda bulunan ve önemli bir Hristiyan dini mabet yeri olan Meryemana Kilisesi'ne varıyoruz. Hz Meryem ve Havari Yuhanna'nın cennete alınışına kadar yaşadığı rivayet edilen Hristiyanlar için önemli bir mabet olan Meryemana Evi'ndeki mistik havanın tadını çıkarıyoruz. Meryemana Kilisesi'nden sonra Öğle Yemeği için restoranımıza geçiyoruz. Son durağımız olan bütünüyle benzersiz bir kenti temsil eden Efes Antik Kenti'ne geçiyoruz. Antik İmparatorlar cennetine yaptığımız gezintimizin ardından dönüş yoluna geçiyor molalar dahilinde Eskişehir’e ulaşıyoruz.
Bir başka Karnaval Tour etkinliğinde görüşmek üzere sizlerle vedalaşıyoruz.


NOT: OLUMSUZ İKLİM KOŞULLARININ (YOĞUN KAR YAĞIŞI, YOL DURUMU VS.) GEZİYİ ETKİLEYECEĞİ DURUMLARDA REHBERLERİMİZ TUR PROGRAMINI DEĞİŞTİRME HAKKINA SAHİPTİR.

 

Tur Hareket Detayları

Kalkış Yerleri:
  • KARNAVAL TOUR OFİS ÖNÜ (00:00)
  • H.POLATKAN MİGROS ÖNÜ (00:15)
  • KÜTAHYA-BELEDİYE (01:30)
  • KIZILAY AVM ÖNÜ(KARNAVALTOUR OFİS ÖNÜ) (21:00)
  • MİLLİ KÜTÜPHANE (21:05)
Tur Hareket Tarihleri:
05 Nisan
TarihMüsaitlikİki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek KişiEk Yatak1. Çocuk2. ÇocukTaksitler
05.04.2025Müsait3.750,00 TL5.625,00 TL3.750,00 TL0 - 3 Yaş Ücretsiz
4 - 6 Yaş 950,00 TL
7 - 12 Yaş 1.875,00 TL
0 - 3 Yaş Ücretsiz
4 - 6 Yaş 950,00 TL
7 - 12 Yaş 1.875,00 TL
Taksitler »

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

* Turizm Taşıma Belgeli Araç ile Ulaşım
* 1 Gece Otel Konaklaması
* 1. Gün Otelde Alınan Akşam Yemeği
* 2. Gün Otelde Alınan Sabah Kahvaltısı 
* Çevre Gezileri
* Milli Park Giriş Ücretleri
* Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

*1. Gün Sabah Kahvaltısı
* Dönüş Akşam Yemeği ve Öğle Yemekleri
* Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri
* Otelde Alınan Extra Hizmetler
* Kişisel Harcamalar

 

Ek Bilgiler

İptal Şartları

Vize Bilgileri

Alaçatı Ot Festivali Hakkındaki görüşleriniz
Bu tur için toplam puanınız

Tur ne kadar eğlenceliydi?

Rehberler ne kadar ilgiliydi?

Oteller / yemekler nasıldı?

Tur güzergahı nasıldı?